015 - 666 74 00

Arbeidsrecht specialist in Delft nodig?

Arbeidsrecht advocaat Delft

Een arbeidsrecht advocaat lost kortgezegd problemen tussen werkgevers en werknemers op. Op deze pagina leest u alles over wat een arbeidsrecht advocaat doet en wat het verschil is met een arbeidsrecht jurist. Direct rechtshulp nodig in Delft of in de omgeving? Bel ons gerust op 015 - 666 74 00.

arbeidsrecht advocaat Delft

Onderteken niet zomaar een document

Arbeidsrecht advocaat Delft inschakelen?

Bij de meeste zaken binnen het arbeidsrecht kan een jurist arbeidsrecht u helpen. Het arbeidsrecht is in dat opzicht uniek. Lees hieronder meer over het precieze verschil tussen een arbeidsrecht advocaat en een arbeidsrecht jurist.

Verschil arbeidsrecht advocaat en arbeidsrecht jurist

Alle zaken met vorderingen tot €25.000 gaan binnen het arbeidsrecht via de kantonrechter. Deze procedures kunnen allemaal afgehandeld worden door een arbeidsjurist. Alleen grotere vorderingen en faillissementen worden afgehandeld door een advocaat.

Waarom een arbeidsrecht jurist inschakelen?

Omdat zoveel zaken via de kantonrechter gaan hebben arbeidsrecht juristen zich door de jaren heen ontwikkeld als ervaringsdeskundigen op alle gebieden binnen het arbeidsrecht. Omdat advocaten louter grotere zaken behandelen zijn zij vaak minder bekwaam op andere gebieden. Het is dus belangrijk dat u u goed laat informeren en goed aangeeft waar u hulp bij nodig heeft. Bij de werkzaamheden van een jurist arbeidsrecht kunt u denken aan ontslagprocedures, non-actiefstellingen, ziekte en arbeidsongeschiktheid en loonconflicten. Naast deze veel voorkomende procedures kan een arbeidsjurist werkgevers en werknemers helpen bij:

 • concurrentiebedingen
 • reorganisaties
 • verplichtingen werkgevers
 • verplichtingen werknemers
 • opstellen/wijzigen arbeidsvoorwaarden
 • werkloosheid
 • re-integratie
 • uitkeringen

Arbeidsrecht advocaat Delft kosten

De kosten van een arbeidsrecht advocaat Delft zijn afhankelijk van de regio waar u zich bevindt, maar ook van de zaak waaraan de advocaat werkt, zijn/haar expertise en ervaring en of de zaak een spoedeisend karakter heeft. Elke advocaat hanteert een eigen uurtarief. Laat u goed informeren over de kosten en blijf op de hoogte van wat de advocaat voor u doet. Zo voorkomt u verrassingen in de kosten.

Arbeidsrecht jurist kosten

De kosten voor een arbeidsrecht jurist zullen beduidend lager liggen dan bij een advocaat. Het uurtarief zal lager zijn. Zoals gezegd zegt dit, binnen het arbeidsrecht, niet veel over de expertise en ervaring van een jurist ten opzichte van een advocaat. Omdat veel procedures via de kantonrechter gaan en juristen hier mee kunnen helpen hebben juristen niet minder (juist meer) ervaring op deze gebieden.

Waarom Corbeij Juridisch Advies inschakelen?

Corbeij Juridisch Advies helpt graag bij alle zaken die via de kantonrechter gaan. Sinds 2012 beschermen wij met veel passie en toewijding werknemers en werkgevers. Wij wijzen hen op hun verplichtingen en helpen hen bij uiteenlopende zaken. Omdat wij veel ervaring hebben met beide zijden (werkgevers en werknemers) kunnen wij bij arbeidsconflicten ook als mediator optreden. Op die manier voorkom je langdurige zaken. Wij proberen een voor beide partijen acceptabele middenweg te vinden.

Meer over Corbeij Juridisch Advies

Na een aantal jaren voor verschillende advocatenbureau’s te hebben gewerkt wilde Sytske Corbeij haar eigen visie tot uitvoering brengen. Sinds 2012 runt zij een succesvol juristenkantoor en staat zij werknemers en werkgevers met succes bij. Ze kenmerkt zich door haar pragmatische en persoonlijke aanpak. Door de kleinschaligheid is de juridische hulp die Sytske biedt toegankelijk. De focus ligt op u als cliënt en wij zullen u bijstaan totdat het probleem is opgelost.

Arbeidsrecht advocaat Delft inschakelen?

Denkt u er toch aan een arbeidsrecht advocaat Delft in te schakelen? Bel ons gerust. Wij luisteren naar uw vraag en problemen en geven u uitvoerig vrijblijvend advies over waar u het beste terecht kunt. Wij zijn te bereiken op 015 - 666 74 00 of via ons contactformulier. Neem gerust contact op.

 

Sytske Corbeij

Sytske Corbeij

Over Corbeij Juridisch Advies

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is Sytske Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

 • Persoonlijke aanpak
 • Samen op zoek naar een praktische oplossing
 • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 00.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
 • Arbeidsrecht
 • Contractrecht
 • Ontslagrecht

Hoofdvestiging