015 - 666 74 00

Arbeidsrecht specialist in Delft nodig?

Expert op het gebied van arbeidsconflicten nodig?

Heeft u een conflict op uw werk waardoor u in aanraking bent gekomen met het arbeidsrecht? In de regio Delft zijn wij gespecialiseerd in arbeidsrecht en helpen u graag uw arbeidsconflict op te lossen en u te informeren over uw rechten en plichten.

Verwikkeld in een conflict?

Conflicten op het werk ontstaan bijvoorbeeld door langdurige ziekte, een niet gekregen promotie of ontslag van een werknemer. Het is belangrijk dat u weet wat uw rechten en plichten in uw situatie zijn. Heeft u het idee dat u er niet meer samen uitkomt? En dat u geen recht gedaan wordt? Schakel dan juridische hulp in. We adviseren u graag en kunnen u desgewenst bijstaan in een gerechtelijke procedure.

Bemiddeling, advies en bijstand

We kunnen u informeren, maar we kunnen ook in uw situatie bemiddelen. Het uitgangspunt is altijd dat de relatie tussen werkgever en werknemer behouden blijft en dat het conflict buiten de rechtszaal wordt opgelost, maar dit is natuurlijk niet altijd haalbaar. Mocht er toch een rechtszaak komen, dan kunnen we u ook daarin bijstaan.

Woont u in de regio Delft en bent u op zoek naar een professional die gespecialiseerd is in arbeidsrecht? Wij nemen de tijd voor een klant en houden van een professionele maar persoonlijke aanpak op het gebied van arbeidsrecht.

 

Sytske Corbeij

Sytske Corbeij

Over Corbeij Juridisch Advies

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is Sytske Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke aanpak
  • Samen op zoek naar een praktische oplossing
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 00.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Hoofdvestiging