015 - 666 74 00

Arbeidsrecht specialist in Delft nodig?

Jurist arbeidsrecht Delft

Een jurist arbeidsrecht in Delft kan werknemers en werkgevers bijstaan in een enorme verscheidenheid aan kwesties. Het inschakelen van een arbeidsrecht advocaat is vaak niet nodig, omdat de jurist de meeste kwesties binnen het arbeidsrecht kan afhandelen. Van ontslagen worden tot ontslag geven en van werkloosheid tot reorganisaties, een jurist arbeidsrecht in Delft kan u bij alle zaken binnen het arbeidsrecht helpen.

jurist arbeidsrecht Delft

Teken niet zomaar een overeenkomst, laat u informeren.

Lees hieronder wat onze arbeidsjurist Delft voor u kunnen betekenen of bel ons gerust, indien u direct hulp nodig heeft: 015 - 666 74 00.

Jurist arbeidsrecht Delft werkzaamheden

Hieronder geven wij enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u doen. Op die manier heeft u een idee hoe Corbeij Juridisch Advies te werk gaat. Staat datgene waar u naar zoekt er niet bij? Dit zijn alleen een aantal voorbeelden. Wij doen alles binnen het arbeidsrecht, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ontslag

Ontslag is voor werkgevers, maar vooral natuurlijk voor werknemers een groot moment. Ontslag kan in overleg zijn, maar ook onverwachts, bij bijvoorbeeld ontslag op staande voet. Laat u goed informeren over welke juridische stappen u kunt en soms moet zetten. Ook als werkgever moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen voor een succesvol ontslag. Wij kunnen ook optreden als bemiddelaar, om het ontslag voor beide partijen zo goed mogelijk af te ronden.

Arbeidsconflict

Arbeidsconflicten kunnen door een ontslag komen, maar kunnen ook zomaar op de werkvloer, door bijvoorbeeld een miscommunicatie, ontstaan. Een arbeidsconflict kan ook ontstaan doordat een werkgever of een werknemer zich niet aan zijn of haar verplichtingen houdt. Is dit het geval, dan kunt u beter juridische hulp inschakelen. Op die manier kunt u de juiste stappen zetten om de situatie op te lossen.

Werkgever betaalt niet

Er kunnen enorm veel redenen zijn dat een werkgever niet het loon uitbetaalt. Meestal zit er een goede reden achter, maar het kan zijn dat de reden niet altijd geldig is. In zo’n situatie hebben werknemers wellicht begrip, maar is een werkgever gebonden aan zijn verplichtingen. Er moet dan gekeken worden of de reden geldig is en wat de oplossing in die specifieke situatie is. Corbeij Juridisch Advies kan hierbij helpen.

Meer over Corbeij Juridisch Advies

Corbeij Juridisch Advies is in 2012 opgezet door Sytske Corbeij en staat sindsdien werkgevers en werknemers bij in allerlei arbeid gerelateerde problemen. Dit doen we met veel passie en toewijding, op een pragmatische en persoonlijke manier. Ons kleinschalige kantoor is toegankelijk voor iedereen en iedereen wordt van A tot Z geholpen. Dit kan uiteenlopen van het opstellen van documenten tot het optreden als mediator bij arbeidsconflicten. In veel zaken binnen het arbeidsrecht hoeft er geen arbeidsrecht advocaat ingeschakeld te worden. Een arbeidsjurist is in de meeste gevallen bevoegd om binnen het arbeidsrecht zaken af te handelen.

Voor werkgevers en werknemers

Het voelt misschien wat tegenstrijdig: opkomen voor de belangen van werkgevers en werknemers. Ons uitgangspunt hierin is dat alle partijen recht hebben op juridische bijstand. Uiteraard houden wij dit altijd gescheiden. In de ene zaak komen wij op voor de werkgever en in andere zaken voor de werknemer. Mocht dit wel gewenst zijn, dan kunnen wij optreden als bemiddelaar. Juist omdat wij kennis hebben van beide kanten, komen wij bij bemiddeling altijd tot een oplossing die voor beide partijen acceptabel is.

Jurist arbeidsrecht Delft inschakelen

Twijfelt u om een jurist arbeidsrecht delft in te schakelen? Bel dan gerust even 015 - 666 74 00 of vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij luisteren naar uw verhaal en geven u een idee van wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt dan zelf een weloverwogen keuze maken wat u verder wilt doen.

 

Sytske Corbeij

Sytske Corbeij

Over Corbeij Juridisch Advies

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is Sytske Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke aanpak
  • Samen op zoek naar een praktische oplossing
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 00.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Hoofdvestiging