015 - 666 74 00

Arbeidsrecht specialist in Delft nodig?

Arbeidsjurist Delft

Een arbeidsjurist in Delft kan u bij alle arbeid gerelateerde kwesties bijstaan. Wij zijn een klein kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Corbeij Juridisch Advies staat u persoonlijk en met een praktische aanpak bij.

arbeidsjurist Delft

Problemen op de werkvloer? Wij staan voor u klaar.

Lees hier alles over ons en over wat onze arbeidsjurist in Delft voor u kan betekenen. U vindt hier informatie over de kosten, over rechtsbijstand en over ons als kantoor. Direct hulp nodig? Bel 015 - 666 74 00 of vul ons contactformulier om uw verhaal te doen. Wij nemen dan snel contact met u op.

Arbeidsjurist Delft inschakelen of niet?

Twijfelt u nog of een arbeidsjurist u kan helpen? Veel mensen denken dat er een advocaat nodig is voor hun zaak. Binnen het arbeidsrecht zijn de meeste kwesties eigenlijk te behandelen door een arbeidsjurist. Denk hierbij aan arbeidsconflicten, ontslag, hulp bij ontslaan, arbeidsvoorwaarden opstellen of wijzigen, reorganisaties, vaststellingsovereenkomsten opstellen, hulp bij transitievergoedingen etc. Het enige waarvoor u wel een advocaat nodig heeft is een faillissement.

Kosten arbeidsjurist Delft

Dan rest er nog een van de belangrijkste vragen: wat zijn de kosten voor een arbeidsjurist in Delft? De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Heeft uw zaak een spoedeisend karakter? De kosten zijn ook afhankelijk van de kennis en ervaring van de jurist. Daarnaast is elke zaak anders en dus ook de kosten. Aan de hand van ons uurtarief maken wij voordat we aan uw zaak beginnen een inschatting van de kosten. We kunnen de voortgang van uw zaak natuurlijk niet volledig voorspellen, daarom houden wij altijd goed in de gaten wat de kosten zijn en overleggen dit te allen tijde met u.

Rechtsbijstand

Het is voor ons belangrijk dat iedereen recht heeft op rechtsbijstand. Wij werken ook in opdracht van rechtsbijstandsverzekeraars. In bepaalde gevallen kunt u bij de Raad van Rechtsbijstand ook een vergoeding aanvragen. Er zal altijd een eigen bijdrage van u worden verwacht, maar er zijn ook mogelijkheden om u te ontlasten v.w.b. de kosten voor rechtsbijstand.

Over ons

Corbeij Juridisch Advies is een klein kantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Wij zijn sinds 2012 actief in Delft en omgeving. Na jaren bij diverse advocatenkantoren en brancheorganisaties te hebben gewerkt wilde Sytske Corbeij haar eigen weg inslaan. Op die manier kon ze haar visie v.w.b. betrokken, laagdrempelig en kleinschalige rechtshulp in de praktijk brengen. Ze heeft inmiddels vele mensen uit de problemen geholpen.

Arbeidsjurist Delft inschakelen?

Nu u iets meer weet over ons en wat u van ons en onze diensten kunt verwachten wilt u misschien direct een afspraak maken. Heeft u nog andere vragen, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen. Wij zijn op kantoortijden van maandag t/m vrijdag bereikbaar op 015 - 666 74 00. U mag ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij contact met u op.

 

Sytske Corbeij

Sytske Corbeij

Over Corbeij Juridisch Advies

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is Sytske Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke aanpak
  • Samen op zoek naar een praktische oplossing
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 00.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Hoofdvestiging