015 - 666 74 00

Arbeidsrecht specialist in Delft nodig?

Specialist in contractenrecht nodig?

Op zakelijk gebied is er altijd sprake van contractenrecht. Het woord contractenrecht zegt het eigenlijk al, het gaat om recht voor contracten. Dit kunnen allerlei soorten contracten zijn. Contractenrecht heeft niet alleen betrekking op arbeidscontracten, maar ook op onder andere distributieovereenkomsten, licentieovereenkomsten en samenwerkingsovereenkomsten. Bij overeenkomsten is het belangrijk om juridisch advies te krijgen, zodat u later niet voor nare verrassingen komt te staan. Gaat u zaken doen in Delft of in de regio Delft en heeft u een deskundige nodig die gespecialiseerd is in contractenrecht en die voor u contracten kan opstellen of controleren? Dan is onze arbeidsrecht jurist uit Delft uw specialist!

Contractenrecht en arbeidsovereenkomst

Ook arbeidsovereenkomsten vallen onder contractenrecht. Bent u van plan een arbeidsrecht in Delft aan te gaan? Dan is het verstandig om een jurist hier nog even naar te laten kijken, zodat er geen addertjes onder het gras over het hoofd worden gezien. Onduidelijkheden in de toekomst kunnen zo vermeden worden, doordat de afspraken duidelijk op papier zijn gezet. Gaat u werken in Delft of in de buurt van Delft? Neem dan contact op met één van onze juristen, wij geven u graag advies.

Contact met onze jurist in contractenrecht in Delft

Heeft u nog vragen over onze diensten en tarieven? Of heeft u direct een deskundige op het gebied van contractenrecht nodig, omdat u een overeenkomst wil afsluiten? Wij zijn werkzaam in Delft en in de regio Delft. Bel vandaag nog naar 015 - 666 74 00 of maak direct een afspraak via onze contactpagina.

 

Sytske Corbeij

Sytske Corbeij

Over Corbeij Juridisch Advies

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is Sytske Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke aanpak
  • Samen op zoek naar een praktische oplossing
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 00.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Hoofdvestiging