015 - 666 74 00

Arbeidsrecht specialist in Delft nodig?

Arbeidsrecht en ziekte

Een veel voorkomende reden waarom iemand in aanraking komt met arbeidsrecht in Delft is ziekte. Ziekte is erg vervelend en helemaal langdurige ziekte heeft voor u zelf consequenties, maar voor uw werk ook. Bij langdurige ziekte kan het zo zijn dat er een arbeidsconflict ontstaat. De werkgever wil de werknemer weer zo snel mogelijk aan het werk hebben, maar dit is niet altijd mogelijk. Bent u benieuwd wat uw rechten en plichten zijn bij ziekte? Dan is het verstandig een specialist in te schakelen die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Woont u in Delft of omgeving Delft en heeft u door ziekte een deskundige nodig die u juridisch kan bijstaan? Uw arbeidsrecht specialist uit Delft is er voor u.

Ziekte en loon

Bij kortdurige ziekte hoeft u zich vaak geen zorgen te maken over uw loon, maar hoe zit dat met langdurige ziekte? Bij ziekte zijn er een aantal regels in de wet vastgelegd als het gaat om arbeidsloon. Dit geeft u wat meer zekerheid, de ziekte is al vervelend genoeg voor u. De werkgever is verplicht om de eerste twee jaar van de ziekte door te betalen, tot zeventig procent van het laatstgenoten loon. Hier zit een minimum en maximum aan vast. Wilt u hier meer over weten? Neem dan een jurist van ons kantoor uit Delft in de arm. Wij geven u een gedegen advies, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Contact voor ziekte in Delft

Bel vandaag nog voor meer informatie over ziekte of maak een afspraak voor juridische hulp in Delft of regio Delft. U kunt bellen naar 015 - 666 74 00, wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Of vul het contactformulier op de contactpagina in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Sytske Corbeij

Sytske Corbeij

Over Corbeij Juridisch Advies

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is Sytske Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke aanpak
  • Samen op zoek naar een praktische oplossing
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 00.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Hoofdvestiging