015 - 666 74 00

Arbeidsrecht specialist in Delft nodig?

Ontslag nemen of gekregen?

Bent u van plan ontslag te nemen of te geven? Dan is het verstandig een jurist in te schakelen die gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Er zijn namelijk een aantal wetten vastgelegd als het gaat om ontslag. Het is belangrijk om hier goed advies over te krijgen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Krijgt u te maken met ontslag en arbeidsrecht in Delft? Neem dan een arbeidsrecht specialist uit Delft in de arm. Ons professionele en vakkundige team weet voor elke situatie raad en geeft u een persoonlijk advies.

Ontslag: vier manieren

Ontslag houdt in dat het arbeidscontract beëindigd wordt. Dit kan op vier manieren gebeuren:

  • Ontslag door ontbindingsuitspraak van de Kantonrechter: hier is geen opzegtermijn aan verbonden. De werkgever verzoekt in de meeste gevallen de Kantonrechter het arbeidscontract te beëindigen.
  • Ontslag door beëindiging arbeidsovereenkomst van rechtswege: door een ontbindende voorwaarde of doordat een contract van bepaalde tijd eindigt, kan de arbeidsovereenkomst beëindigd worden.
  • Ontslag door het opzeggen van het arbeidscontract: ontslag door opzegging van een arbeidsovereenkomst kan door zowel de werknemer als de werkgever worden gedaan. Er geldt dan wel vaak een opzegtermijn.
  • Ontslag met wederzijds goedvinden: werkgevers en werknemers kunnen er samen voor kiezen om het contract te beëindigen.

Advies bij ontslag in Delft

Wij zijn werkzaam in Delft en in de omgeving van Delft. Dus woont u in Delft en krijgt u te maken met ontslag? Neem dan contact op met ons, wij helpen u van begin tot eind! U kunt ons bereiken door te bellen naar 015 - 666 74 00. Ook kunt u uw vraag stellen via het contactformulier op de contactpagina. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

 

Sytske Corbeij

Sytske Corbeij

Over Corbeij Juridisch Advies

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is Sytske Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke aanpak
  • Samen op zoek naar een praktische oplossing
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 00.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Hoofdvestiging