015 - 666 74 00

Arbeidsrecht specialist in Delft nodig?

Gespecialiseerd in arbeidsrecht

Corbeij Juridisch Advies is gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke kwesties in de breedste zin van het woord. Van vragen over contracten tot juridische bijstand bij een arbeidsconflict, wij helpen u graag.

Kantoor voor werknemers en werkgevers

Wij werken voor zowel ondernemers als hun werknemers. Beide partijen kunnen namelijk hulp nodig hebben op het gebied van arbeidsrecht. Zo kunt u als werkgever erover denken om iemand te ontslaan, en als werknemer kunt u erover denken om ontslag te nemen. Voor beide groepen bieden wij onze diensten aan. Voor een professioneel en vakkundig arbeidsrecht kantoor in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Direct een gerenommeerde jurist nodig?

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw rechtskwestie? Voor een arbeidsrecht jurist in Delft zit u goed bij ons, dus neem vandaag nog contact op. Dit doet u door te bellen naar 015 - 666 74 00 of door direct een afspraak te maken op de contactpagina. Heeft u het contactformulier ingevuld? Dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons.

 

Sytske Corbeij

Sytske Corbeij

Over Corbeij Juridisch Advies

Na de studie Nederlands Recht succesvol te hebben afgerond is Sytske Corbeij met veel passie en toewijding bij verschillende advocatenkantoren werkzaam geweest. Om haar missie binnen het arbeidsrecht en het huurrecht daadwerkelijk te kunnen realiseren heeft ze in 2012 Corbeij Juridisch Advies opgericht. Een persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en een praktische insteek zorgen voor de succesvolle afhandeling van zaken.

 

Waarom Corbeij Juridisch Advies?

  • Persoonlijke aanpak
  • Samen op zoek naar een praktische oplossing
  • We komen desgewenst bij u thuis langs

Maak gerust een afspraak

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak voor een intake gesprek door te bellen naar 015 - 666 74 00.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Afspraaklocatie

Corbeij Juridisch Advies
Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Specialisaties

U kunt o.a. bij ons terecht voor:
  • Arbeidsrecht
  • Contractrecht
  • Ontslagrecht

Hoofdvestiging